DroomPark Beekbergen

Vanaf Euro 147,00 verblijft u in een 4 persoons chalet of 6-12 persoons bungalow of vakantiehuis op DroomPark Beekbergen in Beekbergen (Veluwe, Gelderland, Nederland). DroomPark Beekbergen ligt in Beekbergen, op 18 km van Arnhem. De accommodatie biedt een eigen waterpark, een restaurant en een bar. U kunt gebruikmaken van gratis privéparkeergelegenheid. Alle accommodaties hebben een zit- en eethoek. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

DroomPark Beekbergen beschikt verder over een sauna. U kunt genieten van een drankje in de eigen snackbar. U kunt bij de accommodatie tennissen en fietsen huren. U kunt tal van activiteiten ondernemen in de omgeving, zoals golfen en fietsen. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

DroomPark Beekbergen ligt nabij Apeldoorn en Arnhem en op 18 km van Deventer. De dichtstbijzijnde luchthaven is de luchthaven van Eindhoven, op 86 km afstand.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on jun 04, 2020