Vanaf Euro 64,00 per nacht verblijft u in Hotel Best Western Premier Kasteel De Vanenburg in Putten (Gelderland, Nederland). Best Western Premier Kasteel De Vanenburg ligt op een uniek 17e eeuws landgoed op de Veluwe. Het bevindt zich te midden van Franse tuinen en een park en biedt een pendeldienst vanaf treinstation Putten.

Best Western Premier Kasteel De Vanenburg Putten

De kamers van Kasteel De Vanenburg liggen allemaal op gescheiden binnenplaatsen in de tuin, wat zorgt voor optimale privacy en ontspanning. Ze zijn ingericht in pasteltinten en beschikken over een ruime badkamer met een bad. De maaltijden worden geserveerd in de eetzaal of in de serre. Vanaf hier heeft u vrij uitzicht op de tuinen. In de speciale Tuinzaal en in de Van Pallandtzaal kunt u ook van avondmaaltijden genieten.

In de omgeving van Kasteel De Vanenburg vindt u tal van oorlogsmonumenten en kunt u heerlijk fietsen. U kunt fietsen huren bij het hotel. Het meer Nuldernauw ligt op 5 minuten rijden van Kasteel De Vanenburg. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid.

Klik hier voor boeking of meer informatie