Vakantiepark Neutralia Oostende

Vanaf Euro 64,00 verblijft u op vakantiepark Neutralia in Oostende (West Vlaanderen, België). Het vakantiecentrum Neutralia beschikt over eenvoudig ingerichte 1-4 persoons accommodaties en ligt op slechts 190 meter van het strand en de jachthaven van Oostende.

De nette kamers bieden een geschikte uitvalsbasis en zijn voorzien van faciliteiten, zoals een televisie, en een badkamer met een douche of een ligbad. Neutralia bevindt zich op 20 minuten rijden van De Haan en op 30 minuten rijden van de belangrijkste bezienswaardigheden van het historische Brugge, inclusief het centrum van de stad met het belfort en het Groeningemuseum. Het centrum van Brugge staat vermeld op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Faciliteiten: bar, lift, bagageopslag, frisdrankautomaat, kranten, familiekamers. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Parkeerkosten: EUR 25 per dag. Goud zand Oostende Beach ca. 150 m, Goud zand Bredene beach ca. 800 m.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on nov 10, 2019